Tom Ford zonnebrillen

Tom Ford is een Amerikaanse ontwerper, die bekend staat om zijn sexy en provocatieve ontwerpen. Zijn oeuvre omvat onder andere decadente kleding voor dames, onberispelijke maatpakken voor mannen en gedurfde, uitdagende zonnebrillen. Via Gucci en Yves Saint Laurent wist Tom Ford zijn strepen te verdienen als belangrijk en invloedrijk designer. Na zijn carrière bij deze merken, kon hij in 2004 zijn eigen label en merknaam beginnen.
Zowel zijn kleding als zijn zonnebrillen worden gekenmerkt door de combinatie van retro accenten en moderne invloeden. En zijn altijd voorzien van grote weelderigheid en een tikkeltje extravagantie. Tom Ford krijgt het zo voor elkaar dat elk montuur een subtiele herkenning heeft als Tom Ford zonnebril zijnde. Onder zijn collectie schaart Tom Ford inmiddels klassiekers als de Jennifer en Nikita. Deze monturen worden graag gedragen door bekende filmsterren in Hollywood. Voor zowel mannen als vrouwen creëert Tom Ford de meest chique, maar altijd avontuurlijke designs.

Met een Tom Ford zonnebril bent u verzekerd van een strak en stijlvol montuur. Al zou Tom Ford Tom Ford niet zijn door ervoor te zorgen dat u met een zonnebril van hem óók sexy en gewaagd voor de dag komt.